måndag 16 januari 2012

mokkamenn og negerboller

Etter helgas hendelse på spellemansprisen i Norge sitter jeg med en tanke i hode: KJÄMPE-LOL....
Jeg kan ikke fatte og begripe att en stakkars liten uttalelse fra Plumbo vokalisten, som ikke en jävla kjeft skulle brydd seg om, om Madcon idiotene kunne dratt på smilheisen istede for å bli foruretta. Jeg mener det er ingen som reagerer på at en neger eller kal d va du vill kommer med kommentarer om oss bleikfisa....det er helt stuerent å kalle en etnisk nordisk person for klorin-tryne men kaller man en mörkhudet for svarting eller neger...ja da er hundre og helvete ute. Jeg er så vanvittig dritlei av at man nesten ikke kan åpne kjeften lenger. Skal det virkelig väre nödvendig å veie sine ord på gullvekt.
Reaksjonen till Terje Röthing var bare mildt sakt pinlig, skam deg jävla idiot.
Kanibal stripen till Överli var hysterisk morsomt.
Timbuktu.....grav deg ned..at du tar kanibalspöken personlig sier mere om deg en det sier om rasisme.
Jeg er ikke rasist, absolut ikke, jeg respekterer alle som kan oppföre seg som folk.
Som nord norsk vet jeg hva det vil si å bli hasselert med og dratt vitser om...som nordmann bodsatt i sverige vet jeg hva det vill si å bli "idiotforklart" på daglig basis.....men herregud selv som hunkjönn har jeg baller nok til å ta det for det det er...en spök og ikke rasisme....
Den dagen jeg ikke lenger kan by litt på meg selv og begynner ta meg selv så höytidlig at jeg ikke lenger tåler ett sleivspark fra under beltestedet håper jeg noen er så vennlig å expederer meg.