måndag 5 november 2012

Att sluta röka suger




Ja nu har jag inte rökt på 10 dagar... oj vad jag är duktig.
Inte är det första gången jag försökt sluta röka och jag har ingen som helst tro på att jag kommer klara det den här gången hellre.

Jag hatar vart enda sekund, jag blir grinig, deprimerad och bråkar med alla runt mig. Jag är trött nånting jämt. Lärdag steg jag upp halv 10 ....halv 9 på kvällen sov jag som en klubbat säl på soffan.....jag kan inte   hålla mig vaken helt enkelt.

Det går som bra att inte röka egentligen, men i några situationer känns det helt för jäklig att inte gå iväg förr att röka. Till exempel fredag hade vi städat och skurat huset.....då vi var färdig var den enda sammanhangande tanken jag kunde tänka...." en stoooor iskall öl som d bara immar om och värdens längsta cigg".... jag menar det helt ärligt just då ville jag bara dö.

Om jag mötte på en utmaning eller ett bekymmer förut  kunde jag gå på utsidan och röka och lösa alla världsproblem på 7-8 minuter.....vad i hela friden ska jag gå ut i regnet och lösa bekymmer för nu?
Jag löser bekymret nu med, men mot att det tog 7 minuter förut, kan det nu ta flera timmar innan jag kommer dit.

Jag har förut testat alla preparat som finns för att sluta röka.....det som funkar best på mig är plåster då jag blir illemåande av tuggumi. Den coolaste sideeffekten av plåster är att man drömmer så sjukt mycket knepiga grejor....jag har drömd att jag stulit barnskor av mitt x, jag drömde att min pappa var en tjock psykopat, jag drömt att jag kom på en bov och ringde polisen...boven stal nånting så ovanlig som pyttesmå kanoter,jag har drömt att jag var en vanpyr och  jag har även haft våta drömmar om ville.

Jag har förut hoppat av en plåster kur och börja om att röka, så den här gången testar jag även nåt som kallas clever smoke....en elektrisk cigg med aroma som endast avger vattenånga......ska funka hur bra som helst enligt tv-shop......jo tjena......att suga på clever smoken då fingrarna börjar bli rastlös är ungefär lika tillfredsställande som att äta en morrot då man känner att nu måst jag bara ha en choklad......

Jag läste den där boken Äntligen ickerökare för nåt år sen....skitdålig bok btw rekommenderas inte.
Då jag hade bläddra mig igenom hela boken var det som ...
jaha ut och röka nu då...jaijemän.

Just nu är jag bara ledsen och jag saknar min goda cigg och enda jag tänker är kan jag inte bara röka och leva ett bra liv sen kan jag dö 65 år gammal vem bryr sig ...inte jag då iallafall för tillfället.

Enda som faktiskt håller mig från att inte springa på kiosken och köpa cig för tillfället är att Ville har slutat han med, och jag anser det som en tävling ...it fan ska jag förlora och börja röka om inte han gör det. Min taktik framöver kommer bli att försöka psyka  Ville så han börjar röka igen ...då kan jag börja om med gott samvete , för jag sprack inte först iallafall.......