onsdag 19 januari 2011

Spännande....

Har mycket att se fram emot den närmaste tiden, älskar att det händer grejer.
Hade inte helt min dag i går, tog sönder min favorit kaffemugg på jobbet som jag ärlig och redlig hade snodd från en av unionen killerna. Jag sikta på bordflatan, men missa å slängte den i golvet i stället.
Fast jag är säker på att på nåt nivå var d Tommys fel som "råka" reta upp mig.
Han vet jag hatar å känna mig hjälpeslös, så bara för att jävlas lyft han upp mig från golvet och svängde mig från sida till sida. Säger sig själv att jag måst hämnas lite då, bara otur att den som fick lida mäst var mig själv, nu måst jag dricka kaffe av dom vanliga muggerna.....med hank.
Sen då jag kom hem gjorde jag en stor j..la gryta med spagetti och köttfarssås.
Alltid äter jag alldeles för mycket av det, jag fick slita av mig byxerna och låg på soffan å bara rapa i en hel timme utan att kunda röra mig. Jag vågade inte försöka då ville jag bara vältat på sidan och Greenpeace ville kommet för att rädda mig...då är risken stor för att jag ville fått isbada.
Då jag äntligen lyckades ta mig ur soffan skulle jag slänga ut soporna, å lyckades kutta upp mig på en tom micropop-låda. Sen lekte jag extremsport å slängte stora köttknivar i disken, man ser dom inte under allt skum så då får man rota med handen nedi.
Alltid lika spännande å se om handen kommer upp med 1-2-3-4 eller alla fem fingrerna...den här gången gick det bra.
Då klockan var halv 10 var jag uttråkat och jag kände inte för att tvätta kläder eller gå på besök till någon så jag bestämte mig för att lägga mig.
Jag skulle bara läsa lite och trolla lite innan jag somna.
Trolleriet gick bra, men jag fastnade med boken vilket resulterade i att jag inte somna före klockan var halv 1, är lite trött i dag kan man säga.
I dag har jag planer om att äta mer spagetti och köttfarssås sen ska jag lyxa till d för mig själv.
Death metal på örorna och ett bad, awesome.
I morgon är d hockey i Luleå med en kompis som verkligen förtjänar d bästa. Han är en av dom snällaste jag känner, och en underbar människa.
Sen är d helg och mina gulliga busfrön kommer på söndag. nästa helg ska min dotter äntligen få fira sin 10-årsdag som har blivit skjutit på i ett halvår nu. Då blir d riktig disco-party för disco-bruden.
Har tänk bjuda 30 barn ....spörs om jag inte kommer få ångra på d sen, men hon förtjänar d bästa.
Nu är d dessutom inte länge kvar till vinterfesten på jobbet, å vem skulle va bättre att ta med sig som respektiva än min bästa kompis Malin. Vi kommer få jätte kul, vilket vi alltid har ( jag har förtrengt nyårs afton heheh).
Nu ska jag återgå till mina arbetsuppgifter som i dag består av att mobba Martin efter att HV71 förlora mot Lule i går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar